Basistraining over gezondheidsreclame op 24 maart

Basistraining over gezondheidsreclame op 24 maart

Basistraining over gezondheidsreclame op 24 maart

De Keuringsraad geeft een aantal keer per jaar een basistraining over de Code voor de Aanprijzing van Gezondheidsproducten (CAG), de Code voor de Publieksreclame Medische (zelfzorg) Hulpmiddelen (CPMH) en de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen.


Opzet van de basistraining

Wat is het principe van zelfregulering? En wat zijn de basisprincipes van de Codes? Hier gaan wij dieper op in. Ook geven wij handvaten voor het maken van reclame-uitingen.


Voor wie is de basistraining?

Behoort het aanprijzen van gezondheidsproducten, medische hulpmiddelen en/of geneesmiddelen tot jouw dagelijkse werk? Dan is de basistraining heel interessant en relevant voor jou. Tijdens de training staan de drie Codes centraal. We behandelen de regels en wat hiermee wordt bedoeld. Daarnaast passen we aan de hand van praktijkvoorbeelden de Codes toe en leggen we deze uit. Ook kijken we naar het verschil tussen informatie en reclame.


Wanneer en kosten

In 2022 vindt de basistraining op een centrale locatie in het land plaats op:

donderdag 20 oktober 2022, 09:30 - 13:00 uur
De kosten voor deelname zijn €200,- p.p., exclusief btw. De lunch is hierbij inbegrepen.
 
Aan een training kunnen maximaal 20 personen deelnemen.


Aanmelden 

Wil je je aanmelden voor de basistraining? Stuur dan een e-mail naar keuringsraad@koagkag.nl onder vermelding van de volgende gegevens:
datum training
naam en (eventueel) bedrijfsnaam
telefoonnummer
e-mailadres
volledige factuuradres en eventueel een PO-nummer voor de factuur.*
Je ontvangt per e-mail een schriftelijke bevestiging van je deelname aan de training.

* Is het PO-nummer gewenst op de factuur? Vermeld dit dan bij de aanmelding. Wij brengen €10,- administratiekosten in rekening als wij dit achteraf moeten opvragen.


Inhouse of training op maat

Wil je dat wij een inhouse training verzorgen of training op maat geven? Stuur dan een e-mail naar keuringsraad@koagkag.nl.