De Keuringsraad is specialist op het gebied van gezondheidsreclame. - Keuringsraad
Keuringsraad Nieuwsbrief
Klik hier voor de online versie als de nieuwsbrief niet goed zichtbaar is
Nieuwsbrief juli 2019

Inhoudsopgave

Een dag bij de Keuringsraad
Monitoring: actie van de Keuringsraad
9 Goedgekeurde claims over vitamine D
We wensen je een fijne zomer!

Een dag bij de Keuringsraad

Suzanne Groenenberg is expert gezondheidsreclame bij de Keuringsraad. Wat doet ze op een werkdag? En wat maakt werken bij de Keuringsraad bijzonder? Kijk een dagje met haar mee!

Lees verder
 

Monitoring: actie van de Keuringsraad

In de periode juni/juli kwamen er in totaal 17 klachten binnen bij de Keuringsraad. De meeste gaan over onterecht gebruik van medische claims. We lichten een paar klachten uit, om meer inzicht te geven in de actie die de Keuringsraad heeft ondernomen en het resultaat hiervan.

Lees verder
 

9 Goedgekeurde claims over vitamine D

In de zomer schijnt de zon volop, zélfs in Nederland. We gaan massaal naar buiten: relaxen in de tuin, varen op een meertje of een drankje drinken op het terras. De zon zorgt ervoor dat we kunnen genieten van deze buitenactiviteiten én voor nog iets: de aanmaak van vitamine D. Wat zijn precies de functies van deze zonnevitamine? En wat mag je daarover eigenlijk claimen?

Lees verder
 

We wensen je een fijne zomer!

Tijdens de zomervakantie genieten ook wij van onze welverdiende rust. Dat betekent dat we met een kleiner team werken en een beoordeling wat langer kan duren. Uiteraard nemen we altijd contact op als dit het geval is.

Lees verder
 
 

Buitenveldertselaan 106 1081 AB Amsterdam

Tel (020) 408 06 86 | keuringsraad@koagkag.nl | www.keuringsraad.nl

Uitschrijven